Leendő Ügyfeleinknek

A HIB-nél különös gondot fordítunk arra, hogy együttműködési konstrukcióink igazodjanak Ügyfeleink egyedi igényeihez, így minden Partnerünk részére egyedi ajánlatot készítünk előzetes megbeszélésünk alapján.

Alapelvünk, hogy a rendelési folyamat és általános együttműködésünk minél egyszerűbb és gyors legyen – ezzel elkerülve az időpazarlást és attól való félelmet, hogy milyen teendőkkel jár majd az együttműködés új mosdóhigiéniai beszállítójukkal, a HIB-bel.

Hosszabb távra is elköteleződnének?

Azon Partnereink részére, akik hosszú távú megoldást keresnek professzionális mosdóhigiéniai ellátásukra, lehetővé tettük a határozott idejű keretszerződéssel való csatlakozás lehetőségét. Ezen konstrukció esetében mindössze 12 havi rendelési keret kimerítésére tesz kötelezettséget az Ügyfél, a rendelések eloszlása az év folyamán az Önök igényeihez igazodik. Az éves mennyiség meghatározásában természetesen szakértő segítséget nyújtunk létszámuk, a nemek megoszlása és munkarendjük alapján.

A legjobb ajánlatokat és díjmentes extra szolgáltatásokat ilyen módon együttműködő Ügyfeleink számára tartogatjuk.

Nem szeretnének elköteleződni?

Legyen ennek oka a céges policy, vagy egyéni döntés, mi ilyen formában is szívesen együttműködünk, hogy munkahelyét biztonságosabbá tehessük. Ezen együttműködés esetén nincs rendelési kötelezettség, az együttműködés külön értesítés nélkül is megszüntethető. Ám fontos újra felhívni a figyelmet arra, hogy a számunkra tervezhető rendelési állományú Ügyfelek számára kínáljuk a leginkább vonzó feltételeket, jelentős megtakarítást nyújtva ezzel.

Érdeklődik termékeink iránt?

Tekintse meg teljes kínálatunkat, és válassza ki a cége számára legmegfelelőbb egyedi és exkluzív higiéniai termékeket!

Lépjen velünk kapcsolatba!