Biztonság és kockázatcsökkentés – ezen célokat tűztük zászlónkra a HIB megalapításakor

Részben saját tapasztalatunk, részben iparági kutatások eredményei mondatják azt velünk, hogy a felhasználók sokkal többször és sokkal szívesebben használnak olyan mosdóhelyiségeket kézmosás céljából, melyek jól felszereltek, egyszerűen használhatóak, tisztaságot sugárzó illattal várják a betérőket.

Cégünkről

A klasszikus higiéniai termékek kínálatának állandó tökéletesítése mellett folyamatosan kutatjuk a nemzetközi piac higiéniai termékinnovációit Tűzföldtől Tokióig, azokat a lehető legrövidebb időn belül a hazai munkahelyek rendelkezésére bocsátva.

Találkozott már a HIB Flora és HIB&Touch termékekkel? Ezekre az innovációkra gondolunk, amikor azt mondjuk, hogy a HIB-nél eltökéltek vagyunk az újdonságokkal kapcsolatban és hisszük, hogy a munkahelyi higiénia túlmutat a folyékony szappan és kéztörlők körén.

Törekvésünk, hogy Önnek és munkatársainak olyan környezetet alakíthassunk ki termékeinkkel, mely biztosítja azt, hogy a kézhigiénia fenntartása mindenki számára kellemes „feladat” legyen – elősegítve ezzel a kockázatok csökkentését és az üzletmenet zavartalanságát.

Ha már az üzletmenetnél tartunk – természetesen arról sem feledkeztünk meg, hogy a velünk való együttműködés a lehető legegyszerűbb legyen, megkönnyítve a beszerzésért felelős személyek munkáját és az ellátás biztosítottságát.

Érdeklődik termékeink iránt?

Tekintse meg teljes kínálatunkat, és válassza ki a cége számára legmegfelelőbb egyedi és exkluzív higiéniai termékeket!